Naisten kuntokiekko etsii uusia pelaajia

Laji on jääkiekko ja joukkueen kotipaikka on Helsinki. Joukkueeseen kuuluu 36 jäsentä ja kalenterissa on 8 tulevaa treeniä tai peliä.

NaKu eli Naisten Kuntokiekko on tarkoitettu kaikille jääkiekosta kiinnostuneille naisille. Emme pelaa sarjapelejä, jotta toiminta pysyy hauskana, rentouttavana ja kaikille saavutettavana. Uusi harrastus on helppo aloittaa kanssamme, sillä aiempaa pelikokemusta ei tarvita. Hauska yhdessäolo kuntoilun ja jääkiekon parissa antaa sitä jotain, jota ei voi sanoin selittää! Pelaamme perjantai-iltaisin Konalan jäähallilla (Malminkartanonkuja 2, 00390 Hki). Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen. Jos innostuit ja olet vähintään 24 vuotta ole yhteydessä tiina(piste)naku(miuku)outlook(piste)com, niin kerron lisää.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 1 päivä sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Naisten kuntokiekko: kokoonpano